Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7:00 ure dne 18. 4. 2013 do 7:00 ure dne
19. 4. 2013 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

ČETRTEK, 18. 4. 2013

Ob 08:25 uri so v Zgornjih Ključarovcih obravnavali poškodbe na navedeni stanovanjski hiši . Napisan bo uradni zaznamek .

Ob 08.49 uri so na avtobusni postaji v Ormožu posredovali pri sporu dveh oseb, z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je prišlo do kršitev določil ZJRM, in je bil eni osebi izdan plačilni nalog.

Ob 09.29 uri so na gradbišču hitre ceste obravnavali kaznivo dejanje Velike Tatvine na škodo podjetja Elektro Maribor d.d., evidentirano je bilo kaznivo dejanje.

Ob 14.40 uri so bili poslani v naselje Pavlovski Vrh, kjer je voznik kmetijskega traktorja pri vožnji poškodoval vodnik telefonske napeljave. Napisan je bil uradni zaznamek.

Ob 17.52 uri so bili obveščeni o poškodbi vozila v Središču ob Dravi, na kraju je z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je neznani voznik z neznanim vozilom poškodoval sprednji levi blatnik . Napisan je bil uradni zaznamek.

Ob 23.00 uri so v Hermancih obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Udeležencu je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 06.00 uri so v Pavlovskem vrhu obravnavali poškodbo vrat na stanovanjski hiši. Ugotovljeno je bilo da lastnik ni ustrezno zavaroval psa. Izdan mu bo plačilni nalog.

Napoved aktivnosti za prihajajoči vikend:

Ob rednem delu bodo policisti opravljali tudi meritve hitrosti z laserskim merilcem hitrosti ter izvajali nadzor nad psihofizičnim stanjem udeležencev v cestnem prometu.

PRIPRAVILA:
Jožef Magdič, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor