Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7:00 ure dne 3. 7. 2020, do 7:00 ure dne 6. 7. 2020 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 3. 7. 2020

Ob 16:14 uri smo v naselju Trnovci zabeležili dogodek s starejšo žensko, ki je potrebovala zdravniško pomoč. Na kraju je bila tudi ekipa nujen medicinske pomoči ZD Ormož z dežurnim zdravnikom, katera je osebo odpeljala na zdravljenje v ptujsko bolnišnico.

SOBOTA 4. 7. 2020

Ob 20:00 uri smo bili obveščeni o popisani prometni signalizaciji v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji. Opravljen je bil ogled, obveščeni oškodovanci, po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Ob 16.40 uri smo bili policisti obveščeni o gibanju sumljive osebe v Ormožu. Patrulja je s kraja poročala, da gre za državljana Francije, kateri peš potuje po Sloveniji in je namenjen na Madžarsko.

Ob 21.45 uri smo izven naselja Lešnica obravnavali prometno nesrečo s udeležbo divjadi. Ker sta voznica in vozilo izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu smo na kraju odstopili od ogleda.

Ob 23.19 uri smo v Vičancih obravnavali motenje nočnega počitka. Kršitelj je bil opozorjen.

NEDELJA 28. 6. 2020

Ob 18.31 uri je na policijsko postajo prišel občan in povedal, da pogreša partnerko, ki je odšla peš neznano kam. Policisti so v nekaj minutah pogrešano žensko našli v Ormožu.

Ob 23.12 uri smo v naselju Ivanjkovci obravnavali kršitev javnega reda in miru. Zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog.

Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 6. 7. 2020:

– Opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola, mobitel idr..

PRIPRAVILA:
Kristijan Dogša, višji policist I
in Edvard Cvetko, komandir