PETEK 7. 2. 2014

Ob 7:01 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti Litmerk – Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je vozniku osebnega avtomobila med vožnjo iz drevesa na vozilo padel leden sneg ter poškodoval vozilo. Dogodek zaključen z uradnim zaznamkom.

Ob 15:32 uri smo bili obveščeni o požaru na stanovanjski hiši v naselju Bresnica. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do vžiga saj v dimniku. Za pogasitev saj so poskrbeli domači gasilci. Pri požaru ni nastala materialna škoda. Dogodek zaključen z uradnim zaznamkom.

Ob 20:15 smo na Kogu obravnavali dogodek na cesti. Voznik osebnega avtomobila je namreč trčil v srno in si poškodoval vozilo.

SOBOTA 8. 2. 2014

Ob 17:09 je bilo odvzeto vozniško dovoljenje vozniku os. avtomobila kateri je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Rezultat opravljenega preizkusa je bil 0,75 mg/l izdihanega zraka. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog.

Ob 21:31 je v naselju Središče ob Dravi bilo odvzeto vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, kateri je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Rezultat opravljenega preizkusa je bil 0,37 mg/l izdihanega zraka. Kršitelju je bil izdan plačni nalog.

Ob 00:02 je v naselju Ormož bilo odvzeto vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, kateri je med postopkom odklonil preizkus alkoholiziranosti. Zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog.

NEDELJA 9. 2. 2014

Ob 6.23 uri smo bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Velikem Brebrovniku. Nastala je manjša materialna škoda. Opravljen je bil ogled kraja kaznivega dejanja. Sledi zbiranje obvestil in nato kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Ob 11.30 uri smo bili obveščeni o vlomu v skladiščne prostore enega izmed ormoških podjetij. Nastala je večja materialna škoda. Opravljen je bil ogled kraja kaznivega dejanja. Sledi zbiranje obvestil in nato kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Ob 16:51 uri smo v Spodnjih Ključarovcih obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi – dogodek. Voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 20.03 uri smo v Ormožu obravnavali kršitev javnega reda in miru in sicer je prišlo do spora med dvema osebama, zaradi česar e ena izmed oseb v zdravstvenem domu iskala zdravniško pomoč. Po zbranih vseh obvestilih bo sledil ustrezni ukrep.

Ob 21:30 uri smo izven naselja Miklavž obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjad, kjer je voznik osebnega avtomobila je trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Pripravili:
Jožef Magdič, policist I
in Edvard Cvetko, komandir