PONEDELJEK 24. 7. 2017

Ob 10:50 uri smo pri nadzoru v okolici Ormoža, zaznali kršitev prepovedi približevanja s strani osumljenca, ki mu je bila izrečena prepoved približevanja. Zaradi ponavljanja kršitev, je bilo zoper kršitelja odrejeno pridržanje, v nadaljevanju pa smo ga s kazensko ovadbo privedli na Okrajno sodišče na Ptuju, kjer so zoper osumljenca odredili pripor.

Ob 05.35 smo bili obveščeni o povoženju divjadi na relaciji Savci – Bratonečice.

TOREK 25. 7. 2017:
Ob 12:44 smo bili obveščeni o PN III. kategorije na RC v naselju Žerovinci. Udeležena so bila 3 vozila, več oseb je bilo telesno poškodovanih. Na kraju sta bili ekipi NMP iz ZD Ormož in Ljutomer, ter gasilci iz PGD Ormož in Ljutomer. Ogled kraja PN so opravili policisti iz PPP Murska Sobota.

Ob 13:14 smo na Bresnici prijaviteljici kršitve JRM izdali plačilni nalog po členu 23. ZJRM-1.

Ob 16:06 smo bili obveščeni o požaru na strnišču v Hermancih ob regionalni cesti. Zaradi napake na lesenem daljnovodu oz. požara, je do nadaljnjega tudi POPOLNOMA ZAPRTA lokalna cesta Hermanci – Robadje, katera vodi čez državno mejo. Upravljalec ceste je zaporo tudi ustrezno označil. O požaru bomo napisali poročilo na ODT Ptuj.

SREDA 26. 7. 2017:

Ob 22:20 smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na parkirišču enega od ormoških gostinskih lokalov. Za neznanim voznikom še poteka poizvedovanje.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 27. 7. 2017:

– od 24. 7. do 30. 7. 2017 poteka poostren nadzor cestnega prometa ˮTRUCK & BUSˮ.
– ob rednem delu bomo izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom in ugotavljali prisotnost alkohola pri voznikih.

Pripravili policisti PP ORMOŽ