PETEK 25. 10. 2013:

Tega dne nismo obravnavali pomembnih dogodkov.

SOBOTA 26. 10. 2013:

Ob 8.48 smo bili napoteni v Lunovec, od koder je bilo prijavljeno, da sin ne skrbi za mater. Ugotovljeno je bilo, da je v družini prišlo do manjših nesporazumov.

Ob 10.49 smo bili napoteni v Šardinje, kjer bi naj sosed po prijavi prijaviteljice izruval mejni kamen. Ugotovljeno je bilo, da je sosed le poleg mejnika postavil betonski steber, o tem pa je predhodno obvestil sosedo.

V dopoldanskem času smo zbirali obvestila o sumu krivolova na območju Senčaka. Prebivalce prosimo, da v primeru, če v nočnem času slišijo streljanje v bližnjih gozdovih o tem obvestijo policijo.

Ob 12.24 smo bili obveščeni o prometni nesreči v Cvetkovcih. Voznik traktorja je zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v voznico osebnega avtomobila. Nastala je materialna škoda. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 22.20 uri smo bili obveščeni o tatvini ženskega kolesa v Ormožu. Sprejet predlog za pregon in za neznanim storilcem zbiramo obvestila.

NEDELJA 27. 10 . 2013:

Ob 06.10 uri smo v Podgorcih opravili ogled kraja kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, ter sprejeli zapisnik o sprejemu ustne kazenske ovadbe. Po zbranih obvestilih in dokazih bo v predmetni zadevi na Okrožno državno tožilstvo Ptuj podana kazenska ovadba.

Ob 08.50 uri smo bili obveščeni o poškodbi škarpe v naselju Pavlovski vrh. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je sosed odstranil betonski robnik, katerega je prijavitelj postavil na tujem zemljišču. Ker gre za sosedski mejni spor je bil naznanitelj napoten na zasebno tožbo.

Ob 20.46 smo bili napoteni na relacijo Osluševci – Podgorci, kjer je voznik osebnega avtomobila povozil lisico in si poškodoval vozilo.

PONEDELJEK 28. 10. 2013:

Ob 21.15 uri smo opravili intervencijo v javni ustanovi v Ormožu, kjer oseba ni upoštevala navodil tam zaposlenih. Oseba se je ob našem prihodu na kraj umirila in potrebe po policijski intervenciji ni bilo več. Zadeva je zaključena z uradnim zaznamkom.

Napoved aktivnosti za torek dne 29. 10. 2013:

Opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti, kjer bomo opravljali tudi meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti.

PRIPRAVILI:
Mitja Novak, policist I
Jožef Magdič, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor I