Policisti Policijske postaje Ormož smo v času od 7. ure dne 16. 2. 2015, do 7. ure dne
17. 2. 2015 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 16. 2. 2015

Ob 7:29 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči II. kategorije na regionalni cesti Savci – Sv. Tomaž, izven naselja Savci, kjer je voznica osebnega avtomobila zapeljala v gozd in trčila v drevo, ter se pri tem telesno poškodovala. Na kraju je bila ekipa NMP iz ZD Ormož, ter gasilci iz PGD Ormož. Voznica je bila odpeljana v bolnišnico na Ptuju. Voznici bo izdan plačilni nalog.

Ob 15:24 so bili policisti obveščeni o dogodku v cestnem prometu – trčenje v srno, na regionalni cesti, v naselju Savci. Vozniku osebnega avtomobila je bilo na kraju izdano obvestilo o odstopu od ogleda. Za srno pa je poskrbel lovec.

Ob 18.35 so bili policisti obveščeni o tatvini denarnice iz stanovanjske hiše, v kraju Osluševci. Neznani storilec je namreč iz odklenjene hiše odtujil denarnico z dokumenti in denarjem, med tem, ko je njegov sostorilec s pogovorom zamotil oškodovanca.

Glede opisanega kaznivega dejanja opozarjamo vse občane, naj poskrbijo za svoje premoženje in tudi, ko se zadržujejo v bližini hiš zaklepajo vrata hiš, oziroma vseh prostorov, iz katerih bi lahko storilci odtujili vredne stvari. Prav tako naj bodo pozorni na neznane osebe.

Napoved aktivnosti za torek, dne 17. 2. 2015:
– ob rednem delu bodo policisti opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir