Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure, dne
6. 1. 2015, do 7. ure dne 7. 1. 2015, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 6. 1. 2015:
Ob 8:25 uri smo obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila. Ob ogledu je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec poškodoval okrasno mrežo na prednjem delu avtomobila. Dogodek smo zaključili s poročilom na ODT na Ptuju.

Ob 16:54 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Veličane. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 17:05 uri smo bili na kraju manjšega požara v stanovanjski hiši v naselju Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da so stanovalci sami pogasili požar. Dogodek smo zaključili s poročilom na ODT na Ptuju.

Ob 18.35 smo bili obveščeni o prometni nesreči v Koračicah. Ugotovljeno je bilo, da je voznik tovornega vozila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v obcestni jarek. Voznik je bil pod vplivom alkohola.

Napoved aktivnosti za sredo, dne 31. 12. 2014:

– ob rednem delu bodo policisti opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti,
– prav tako bomo pri delu dajali poudarek na uporabi pirotehničnih izdelkov in zoper kršitelje ukrepali v skladu z zakonodajo.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir