TOREK 7. 1. 2020

Ob 7:10 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Senešci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 8:35 uri smo v enoti sprejeli ustno kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Poslovna goljufija. Po zbranih podatkih po podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 12:20 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije v mestu Ormožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznan voznik vozila, zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v pravilno pakiran osebni avtomobil in ga poškodoval, dogodek smo zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 12:50 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na glavni cesti izven naselja Pušenci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčila v voznika osebnega avtomobila, kateri je nameraval zaviti v levo. Na kraju je povzročiteljici bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o pravilih cestnega prometa.

Ob 14:00 uri smo bili na kraju kaznivega dejanja velike tatvine v mestu Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec tekom noči vlomil v prodajni kiosk ter odtujil manjšo količino denarja. Po zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo. na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 15:30 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na regionalni cesti izven naselja Krčevina. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v ptiča in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

SREDA 8. 1. 2020

Ob 14.25 uri smo obravnavali prometno nesrečo I. kategorije in udeležbo divjadi. Patrulja je po opravljenem ogledu udeležencu izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 16.49 uri smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem stanovanju v Ormožu. Na kraju policisti niso ugotovili elementov prekrška. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do težav zaradi enega od udeleženih, ki je bil v slabem duševnem zdravstvenem stanju. Oseba z zdravstvenimi težavami je bila z reševalnim vozilom odpeljana v psihiatrično bolnico. Policisti pa so zadevo zaključili z uradnim zaznamkom.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 9. 1. 2020

– Ob rednem delu bomo opravljali kontrolo prometa

Pripravili policisti PP ORMOŽ