TOREK 17. 3. 2020

Ob 12:15 uri smo na območju Miklavža pri Ormožu prijeli štiri državljane Alžirije, za katere je bilo predhodno ugotovljeno, da so mejo prestopili na izven za to določenem mestu. Po izvedenem postopku bodo izročeni hrvaških varnostnim organom.


SREDA 18. 3. 2020

Ob 10:30 uri smo hrvaškim varnostnim organom na mejnem prehodu Središče ob Dravi uspešno izročili 4 državljane Alžirije, katere smo prijeli dne 17.3.2020.

Ob 16:15 uri je poštena najditeljica iz Ormoža, na policijsko postajo prinesla denarnico z vsebino (dokumenti, različne kartice, večja vsota gotovine), katero je našla na parkirišču pred trgovskim centrom v Ormožu. Izpolnjen je bil Zapisnik o najdeni stvari. Ob 16:45 uri je bila denarnica z vsebino že predana/izročena lastniku iz okolice Ormoža.

Ob 5:38 uri so policisti v naselju Loperšice obravnavali trčenje vozila v divjad. Voznica in vozilo izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu, zato so policisti odstopili od ogleda.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 19. 3. 2020

– Ob rednem delu bomo opravljali kontrolo prometa, s poudarkom na ugotavljanju hujših kršitev.

OBVESTILO !
Vse občane obveščamo, da smo situaciji primerno, tudi sami prilagodili svoje delo in izvajanje ukrepov za zagotovitev varnosti pred okužbo s COVID-19. Zato vse občane pozivamo, da naj ne hodijo na policijsko postajo, če to res ni nujno ter da naj za komuniciranje uporabijo:
– telefon (02) 741 08 50 ali
– e-pošta pp_ormoz.pumb@policija.si
– za vse nujne dogodke pa še vedno ostane interventna številka 113.

Pripravili policisti PP ORMOŽ