SREDA 13. 9. 2017:

Ob 12:38 uri so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v enem od podjetij na Hardeku. Kršitelj je pred prihodom patrulje kraj zapustil, policisti so ga izsledili in mu vročili plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

 

Ob 20:20 uri je na OKC PU Maribor poklical občan in zaprosil za pomoč, saj se je izgubil v Središču ob Dravi v gozdu. Policisti PP Ormož so v iskalni akciji ob 21:25 uri občana našli v gozdu v bližini naselja Šalovci.

 

V zvezi našega zapisa z dne 11. 9. 2017, o prodajanju detektorjev ogljikovega monoksida na območju UE Ormož, so policisti tega dne z zbiranjem obvestil ugotovili, da oseba, ki prodaja navedene izdelke, poseduje vsa potrebna dovoljenja za opravljanje te dejavnosti.

ČETRTEK 14. 9. 2017:

 

Ob 11.30 uri je na policijsko postajo prišel občan, kateri je izročil bankovec za 50 EUR, za katerega sumi, da je ponarejen. V zvezi bankovca zbiramo obvestila.

 

Ob 20.11 uri smo obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.

 

Napoved aktivnosti za vikend:

 

  • Ob rednem delu bodo policisti izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom in preizkuse alkoholiziranosti pri udeležencih v cestnem prometu

Pripravili policisti PP ORMOŽ