JUTRI (v petek) bo po ulicah Ormoža potekal tradicionalni CVETNI SEJEM. Ta v Ormožu še vedno predstavlja svojevrstno prireditev in družabni dogodek, ki tudi prispeva k turistični ponudbi našega mesta. Kramarjev, ki se v Ormož pripeljejo od blizu in daleč tudi jutri ne bo manjkalo. Tržni dan se bo kot po navadi začel že okrog sedme ure. Posebnost letošnjega sejma bo razširjena ponudba izdelkov domačih ponudnikov ter DVE posebni stojnici, ki ju ne smeli prezreti:

Stojnica Občine Ormož in Pokrajinskega muzeja Ptuj-Ormož, enote Ormož, za zbiranje predmetov iz preteklosti. Vabimo vas, da skupaj z nami ohranite spomine na naše prednike, da se ne pozabijo ali uničijo in da jih ohranimo v čim večjem številu. Zbrani predmeti bodo dokumentirani in razstavljeni v Kmetijski zbirki – Jeremičev mlin. Za vse informacije smo vam na voljo anita.bolcevic@ormoz.si M 051 337 200 Anita Bolčevič in nevenka.korpic@gmail.com M 051 666 795 Nevenka Korpič

Stojnica Horti turističnega društva Ormož, kjer si boste lahko izdelali “prleški presmec” iz rastlin z domačega okolja, pod vodstvom mojstrov z izkušnjami. Material si prinesite s seboj, nekaj ga bo na razpolago na stojnici.