Društvo gojiteljev malih pasemskih živali Ormož je tudi letos v šotoru pri Avtocentru Ormož na ogled postavilo društveno razstavo malih živali. Letos je to že 18.razstava za povrstjo. Na ogled je več kot 700 primerkov malih živali: Golobov, ptic, ostale perutnine… kuncev in drugo. Tudi želvo boste videli in kače Franca Cafute iz Zamušanov.DSCN0029[1]
Letošnji razstavi se je pridružilo tudi Društvo za zaščito živali sveta PAW Ormož in Dani Koležnik, podpredsednik in aktivist v društvu pravi, da je nad razstavo navdušen, da je razstava lepo urejena in da je za razstavljene živali odlično poskrbljeno.

Razstava bo na ogled še danes (sobota) do 19.ure in jutri, v nedeljo od 8.00 do 15.ure. Jutri bo možno kakšno živalco z razstave tudi prisvojiti, pravijo v Društvu.

Društvo pa tudi našim bralcem in gledalcem KTV ORMOŽ namenja tri živalce z razstave (razen kač). Odgovoriti pa je potrebno na vprašanje:

KDAJ je v Ormožu bilo ustanovljeno Društvo gojiteljev malih pasemskih živali?

Odgovore lahko napišete na FACEBOOK (KTV ORMOŽ), ali pošljete dopisnico z odgovorom na KTV ORMOŽ, Skolibrova 17, 2270 ORMOŽ.

Med prejetimi odgovori bomo izžrebali TRI, ki se boste odpravili do predsednika Društva in tam prevzeli svojega novega hišnega ljubljenčka po izbiri.