Na svetovno priznanem tekmovanju v Bruslju Concours Mondial so vina družbe P&F Jeruzalem Ormož bile nagrajene kar s štirimi medaljami: Z eno zlato in tremi srebrnimi.
Tako je P&F prejel tudi največ medalj od vseh slovenskih kleti oziroma vinarjev. Z zlatom je bila nagrajena zvrst Sauvignona in Sivega pinota 2013, s srebrom pa Sivi pinot 2013, Renski rizling 2013 in Cabernet Sauvignon&Merlot 2013.
Tekmovanje Concours Mondial, ki je potekalo v Bruslju. Letos je to tekmovanje praznovalo 20-letnico in tudi letos ponudilo najnovejše trende na področju vin v svetovnem merilu. Sicer pa je to eno izmed petih najpomembnejših vinskih tekmovanj pod pokroviteljstvom O. I. V. (Mednarodne organizacije za trto in vino). Skupno se je tekmovanja udeležilo kar 8061 vin iz 41 različnih držav.
 
Samo lani je družba P&F Jeruzalem Ormož za kakovost vin prejela 77 medalj. Naj izpostavimo največje svetovno tekmovanje in ocenjevanje vin – AWC Vienna, kjer so prejeli tri zlate in štiri srebrne medalje, kar jih je uvrstilo med 100 najboljših vinskih kleti na svetu, vino Sauvignon Blanc pa je uvrščeno v izbor treh najboljših vin na svetu. Prav tako med lanskimi medaljami izstopajo še dve zlati in dve srebrni medalji, prejeti na Mundus Vini, ena zlata in štiri srebrne medalje na Berlin WeinTrophy in pet zlatih medalj na WSWA Wine Competition v Orlandu na Floridi.