Naslovna slika: Članice pevskega zbora METULJČKI (CSO ORMOŽ)
na prireditvi “POZDRAV JESENI”

Najprej bomo poročali s tiskovne konference OO NSi ORMOŽ, kjer so predstavili svojega kandidata za DZ. Sledil bo prispevek z otvoritve dveh cestnih odcepov v Hermancih; tudi na predstavitvi “merilnika hitrosti” na Ljutomerski cesti v Ormožu smo bili zraven; pa na OŠ Miklavž pri Ormožu, kjer so v okviru Dneva dejavnosti imeli na obisku amerškega ambasadorja v Sloveniji Chrisa Wursta. Potem se odpravljamo na “kostanjev piknik” z učenci OŠ Stanka Vraza; pa na srečanje z Dejanom Zavcem; sledil pa bo še prispevek z državnega prvenstva v orientacijskem pohodništvu in utrinki z 10.prireditve POZDRAV JESENI v Domu starejših občanov v Ormožu. Med športnimi dogopdki bomo poročali z rokometne tekme med Jeruzalemom in Krškim ter s futsal tekme Sveti Tomaž in Veplas Velenje.
Oddajo sta pripravila Karolina Putarek in Uroš Krstič. Za posnetke sta poskrbela Milan Majcen in Uroš Krstič, za montažo Uroš Krstič in Danilo Ivanuša; za račuinalniško podporo pa Zdravko Munda. Oddajo vodi Barbara Podgorelec v oblekci butika BiteMyStyle, Zoran Aragović, Zagreb in s frizuro frizerskega studija Frizzi Ormož.

Oddaja bo na programu KTV ORMOŽ na ogled:
četrtek ob 21.00
petek ob 10.00 in 16.00
sobota in nedelja ob 18.00
na programu TELE M nedelja ob 13.40
in na TEJ spletni strani (klikni zgoraj).

Za “pokušino” iz oddaje:

Pevski zbor METULJČKI na prireditvi POZDRAV JESENI v CSO ORMOŽ (Foto: Karolina Putarek)

Na prireditvi POZDRAV JESENI v CSO ORMOŽ (Foto: Karolina Putarek)

Na prireditvi POZDRAV JESENI v CSO ORMOŽ (Foto:Karolina Putarek)

Na kostanjevm pikniku v OŠ Stanka Vraza (Foto:Karolina Putarek)

Na kostanjevem piknuku v OŠ Stanka Vraza Ormož (Foto:Karolina Putarek)

Mamica Nata na kostanjevem pikniku v OŠ Stanka Vraza (Foto:Karolina Putarek)

Za večino sladkih prigrizkov na kostanjevem pikniku je poskrbela vzgojiteljica Danica (Foto:Karolina Putarek)

Na kostanjevem pikniku v OŠ Stanka Vraza: Simona Meško, ravnateljica šole; Marin Vučič, ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje T.Špoljar Varaždin in učitelj telovadbe Aleš Jurčec (Foto: Karolina Putarek)