Čas lokalnih volitev in vse kar spada zraven, je za nami. Župan ostaja Alojz Sok. Lokalne volitve pa so prinesle nove člane krajevnih svetov in nove občinske svetnike, med katerimi bo sicer tudi nekaj že od prej znanih obrazov…

V Ormožu pa je že vse na red za Martinovanje. Začelo se bo v petek, 7.novembra, ko bo ob 10.uri svoja vrata odprl sejem KOVITO. Letos bo to že SEDMI za povrstjo:

Kot vsako leto je tudi letošnji oktober posvečen varstvu pred požarom. Tudi Gasilska zveza Ormož je poskrbela za nekaj aktivnosti, med temi je bil tudi Dan odprtih vrat v ormoškem gasilskem domu.

Prihodnji teden šolarje čakajo krompirjeve počitnice. PRVE v novem šolskem letu. Da pa šolarjem ne bi bil dolg čas so za nekaj aktivnosti poskrbeli tudi v MC. Kaj vse se bo dogajalo, nam bo povedala Nuša Lorenčič iz MC.

Podgorski vaški pevci, ki jih vodi Kristina Škrlec so minulo soboto organizirali 9.srečanje pevcev ljudskih pesmi in godcev ljudskih viž. Srečanje, ki so ga naslovili „Prav lušno je pri nas, kjer se sliši ljudske pesmi glas“, je potekalo v Domu kulture v Podgorcih.

Ponovitve bodo jutri v petek ob 10.00 in 16.00 uri, v soboto ob 18.00 uri, v nedeljo ob 11.00 in 18.uri ter v okviru programov SIP TV in PeTV ter v nedeljo ob 14.45 uri na programu TELE M. Oddaja pa je na ogled tudi na tej spletni strani.