ROKOMET, mlajše selekcije:
Ob obilici smole SDA končali na 8. mestu

Starejši dečki A, letniki 1998 in mlajši, Jeruzalema so sodelovali na izjemno močnem mednarodnem turnirju v Virovitici na Hrvaškem. Sodelovalo je osem ekip iz Hrvaške (Moslavina Kutina, Karlovac, Zagreb, Virovitica), Srbije (Partizan Beograd), Madžarske (Veszprem) in Slovenije (Celje PL, Jeruzalem Ormož).
Članske ekipe Zagreba, Celja in Veszprema nastopajo v Ligi prvakov in spadajo med najboljše na svetu. Ormožani so na turnirju bili ekipa iz mesta z najmanjšim številom prebivalcev in zato so tudi vse preostale ekipe zaradi večje baze imele fizično močnejše in višje igralce. Kljub zadnjemu mestu so Jeruzalemčki poželi številne pohvale za igro. Smola pa je bila tista, ki se je Ormožanov držala skozi celoten turnir. Trije porazi z golom zaostanka (Zagreb, Virovitica, Moslavina), en poraz z dvema goloma zaostanka (Partizan v tekmi za 7. mesto) in zmaga z dvema zadetkoma prednosti (Partizan v skupini). Na prav vseh tekmah bi lahko zmagali Ormožani. Kvaliteta turnirja, gostoljubnost in prehrana je bila na zelo visoki ravni, kritiko si zaslužijo le sodniki, ki so na tekmah proti hrvaškim ekipam bili osmi igralec Zagreba, Virovitice, Moslavine.
Turnir je služil, da nekateri igralci zaigrajo na drugih igralnih položajih kot običajno in nekateri fantje so ponujeno priložnost odlično izkoristili. Tu velja pohvaliti Miha Kavčiča, ki je blestel na srednjem zunanjem, Žaka Ciglarja in Filipa Lucija, ki sta bila solidna v obrambi, na desnem krilu je priložnost izkoristil Martin Hebar, po običaju sta odlične predstave pokazala Dominik Ozmec in Tilen Kosi, najboljši igralec turnirja s strani Ormožanov pa je bil Gašper Horvat, ki je z razdalje zabijal atraktivne zadetke nasprotnikom. Preostali del ekipe zmore še veliko več. Trenerji so videli kje so prednosti in slabosti ekipe, katere je potrebno popraviti v nadaljevanju sezone, kjer je cilj Jeruzalema se četrtič zapored uvrstiti na zaključni turnir državnega prvenstva. Na turnirju je zmagala ekipa Celja, ki je v finalu ugnala Zagreb z 27 : 18.

Rezultati: Zagreb 23 : 24, Virovitica 17 : 18, Partizan Beograd 26 : 29, Moslavina Kutina 24 : 25, Partizan Beograd 19 : 21.

Za Jeruzalem so nastopali: Kevin Caf, Gregor Fekonja, Matic Škrjanec; Nino Ulaga, Rene Plavec, Miha Kavčič, Gašper Horvat, Boštjan Žižek Cvetko, Žak Ciglar, Tilen Kosi, Martin Hebar, David Lukner, Filip Luci, Dominik Ozmec.