Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7. ure dne 28. 11. 2016 do 7. ure dne
29. 11. 2016 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 28. 11. 2016

Ob 13:00 uri so policisti intervenirali v Ormožu kjer bi naj prišlo do kršitve JRM. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do spora v poslovnih prostorih, kršitev javnega reda in miru ni bila ugotovljena. Dogodek so policisti zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 15:30 uri so policisti na regionalni cesti izven naselja Miklavž pri Ormožu obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje trčil v nasproti vozeče vozilo in odpeljal s kraja. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti zoper kršitelja izrekli ustrezen ukrep.

Ob 16:30 uri so policisti bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti izven naselja Lešnica. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo.

Ob 19:00 uri so policisti v Ormožu obravnavali poškodbo vozila na parkirnem prostoru, kjer je neznani voznik neznanega vozila zaradi nepravilnega premika poškodoval parkiran os. avtomobil in s kraja odpeljal.

Ob 19:34 uri so policisti v opravili intervencijo v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji, kjer naj bi prišlo do spora v družini. Ugotovljeno je bilo, da kršitve javnega reda in miru ni bilo, temveč je šlo za psihične težave prijaviteljice, katera je bila z reševalnim vozilom odpeljana v Psihiatrično bolnico Ormož na zdravljenje.

Ob 06:00 uri so policisti na glavni cesti, v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji obravnavali prometno nesrečo, v kateri so bila udeležena tri vozila. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo voznika os. avtomobila, kateri je trčil v pred seboj stoječi dve vozili. Povzročitelju prometne nesreče so policisti izdali plačilni nalog.

Napoved aktivnosti za torek dne 29. 11. 2016:

– Ob rednem delu bomo opravljali kontrolo prometa in meritve z laserskim merilnikom hitrosti.