Na prvomajsko jutro nas je v praznični dan – tudi letos – z budnico popeljala ormoška godba pod vodstvom Slavka Petka, boste videli v prvem prispevku. V nadaljevanju pa zudi utrinke s prvomajskega kresovanja na Strasu v Središču ob Dravi.
Člani Policijsko veteranskega društva SEVER MARIBOR so v torek dopoldne na domačiji Vladimirja Borka v Obrežu 61, odkrili spominsko ploščo; ki bo spominjala na enega izmed junakov vojne za Slovenijo:
Drugega maja so upokojenci Medobčinske zveze društev upokojencev Ormož, Sveti Tomaž in Središče ob Dravi začeli ligi tekmovanj v visečem kegljanju. Prva tekma in otvoritvena slovestnost je bila v Ivanjkovcih, kjer pa so ormoški kegljači predstavili tudi svojo novo kegljaško himno:
VESELI BODIMO so Pevske ljudskih pesmi iz Osluševcev naslovile prireditev, s katero so minulo soboto počastile 15 obletnico svojega delovanja. Verjetno pa tako ni slučajno, da je na prireditvi – z njimi vred – bilo tudi 15 skupin nastopajočih. Prireditev je potekala v Vaškem domu v Osluševcih.
Sledi pregled športnih dogodkov. Med drugim smo se pogovarjali s predsednikom ŠD Mladost Ormož Danijelom Vrbnjakom in sicer o prihajajoči že 11.poletni ligi malega nogometa. Obiskali smo tudi tekmo 1.slovenske rokometne lige med Jeruzalemom in Sevnico.
Oddajo si lahko ogledate na programu KTV ORMOŽ nocoj (četrtek) ob 21.00 uri. Ponovitve bodo jutri (petek) ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto in nedeljo ob 18.00 uri.
Oddaja pa je na ogled tudi v okviru programov SIP TV in PeTV Ptuj ter TELE M v nedeljo po 14.00 uri. In na tej spletni strani pod “oddaje”.
VABLJENI K OGLEDU!