Iz vsebine:
Župan Danijel Vrbnjak je minuli petek v imenu Občine Ormož z gasilci podpisal »Pogodbo o opravljanju gasilske javne službe v občini Ormož za leto 2023«. Običajen znesek, ki ga občina namenja gasilcem so leto zvišali za 10 odstotkov:

2. V ponedeljek je Ormož obiskal veleposlanik Republike Slovenije v Bosni in Hercegovini – njegova ekscelenca Damijan Sedar. V sejni sobi Občine Ormož, sta ga sprejela župan, Danijel Vrbnjak in direktorica občinske uprave Milena Debeljak. Namen obiska je iskanje možnosti za sodelovanje med državama tako na gospodarskem, kot turističnem, kulturnem ali športnem področju:

3. Center za socialno delo Ormož se po novem nahaja na Ptujski cesti 8b in sicer v drugem nadstropju zgradbe, kjer se nahaja tudi Okrajno sodišče Ormož. Uradno odprtje novih prostorov je bilo minuli petek, slovesnosti sta se poleg številnih gostov udeležila tudi direktor Centra za socialno delo Spodnje Podravje mag. Miran Kerin in minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti:

4. Občani občine Sveti Tomaž s statusom invalida, so ustanovili Društvo invalidov. Verjamejo, da bodo združeni lažje poskrbeli zase in se skozi društvo tudi več družili:

5. Turistično društvo Podgorci je v soboto pripravilo 20.Vincekov pohod po okoliških gričih. Gre za tradicionalno prireditev, ki se je udeležijo mnogi od blizu in daleč. Letos je štartnino plačalo 150 pohodnikov…