SREDA 5. 8. 2015

Ob 10.21 smo na parkirnem prostoru v Ormožu obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Opravljen je bil ogled ter napisan uradni zaznamek.

Ob 18.10 smo bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.

Ob 19.20 je v enoto poklical občan iz območja Podgorcev in naznanil, da ima zaradi navoza večje količine gnoja na sosedovo območje težave z insekti. Zadeva preverjena, lastnik bo gnoj raztrosil po njivi in njivo preoral.

Ob 21.20 smo bili s strani občana iz območja Stanovna obveščeni, da mu je sosed z vozilom zaparkiral cesto in ne more domov. Patrulja na kraju ugotovila, da je lastnik na vikend v klet pripeljal samo vino, katerega je iztočil.

Ob 00.19 smo bili obveščeni o motenju nočnega počitka na območju Središča ob Dravi. Patrulja na kraju ni zaznala elementov prekrška, ker prijavitelj ni želel nastopiti kot priča je zadeva zaključena z uradnim zaznamkom.

v ČETRTEK, 06.08.2015 nismo obravnavali varnostno pomembnejših dogodkov.

Napoved aktivnosti za vikend:

– v nedeljo bomo v popoldanskem času izvedli poostren nadzor na področju hitrosti in alkohola v cestnem prometu.
– ob rednem delu bomo opravljali v cestnem prometu meritve hitrosti z laserskim merilnikom ter preverjali psihofizično stanje udeležencev v cestnem prometu.

PRIPRAVILI:
Franc Lesjak in Kristijan Dogša, policista I
in Edvard Cvetko komandir