Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7. ure dne 4. 12. 2017 do 7. ure dne 5. 12. 2017 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 4. 12. 2017

Ob 15:24 uri smo bili obveščeni o najdi neeksplodiranega ubojnega sredstva na območju naselja Vuzmetinci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za granato iz druge svetovne vojne. Za odstranitev so poskrbeli pripadniki Uprave RS za zaščito in reševanje.

Ob 18.35 smo bili obveščeni, da se oseba v hiši v kraju Obrež ne odziva na klice. Na kraju smo s pomočjo prostovoljnih gasilcev vstopili v hišo, kjer je moški omagal zaradi opitosti. S strani reševalcev iz Zdravstvenega doma Ormož je bil moški odpeljan v Splošno bolnišnico Ptuj.

Ob 22.00 smo v Žerovincih začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog in prepovedana nadaljnja vožnja.

Napoved aktivnosti za torek dne 5. 12. 2017:
– Policisti bodo pri rednem delu izvajali nadzor cestnega prometa, s poudarkom na meritvah hitrosti in ugotavljanjem prisotnosti alkohola med vožnjo v cestnem prometu.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir

NASLOVNA SLIKA JE SIMBOLNA.