SREDA, 19.7.2017

Ob 12:34 uri smo bili s strani krajana Vičanec obveščeni da na njivi pogreša okrogle slamnate bale.

Ob 19.58 uri smo bili obveščeni, da je na območju naselja Spodnji Ključarovci voznik osebnega avtomobila zapeljal iz vozišča na njivo ter se pri tem telesno poškodoval. Voznik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Ptuj, policisti so na kraju opravili ogled kraja prometne nesreče, pri čemer je bilo ugotovljeno, da voznik ni prilagodil hitrosti svojega vozila, prav tako je bilo ugotovljeno, da je v cestnem prometu vozil pod vplivom alkohola. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog, kateri bo podan na pristojno okrajno sodišče.

Ob 22.46 uri smo bili obveščeni, da je prišlo do požara na zapuščeni hiši na območju naselja Godeninci. Na kraju policisti vzroka požara niso mogli ugotoviti, zato se bo ogled nadaljeval v dnevnem času naslednjega dne in bo nato zadeva ustrezno zaključena.

Ob 00:18 uri smo bili obveščeni, da je voznik OA pri vožnji po lokalni cesti Sveti Tomaž – Mala vas pri Ormožu trčil v divjad –srno in si pri tem poškodoval vozilo.

ČETRTEK, 20. 7. 2017:

Ob 9.27 uri so policisti v kraju Obrež državljanu Hrvaške zaradi neplačila globe za storjeni prometni prekršek, s sklepom odvzeli dokumente. Kasneje tekom dneva, so bili dokumenti vrnjeni vozniku, saj je bila globa plačana.

Ob 21.30 uri so policisti posredovali v okolici Velike Nedelje, kjer je oškodovanka naznanila, da jo je sorodnik na njenem dvorišču žalil z različnimi žaljivkami. Policisti so na kraju ugotovili, da je kršitelj žalil oškodovanko z raznimi žaljivkami. Kršitelj je bil zatem izsleden v bližini, za navedeno kršitev pa mu je bil izdan plačilni nalog.

Napoved aktivnosti za vikend:

– ob rednem delu bodo policisti izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom in ugotavljali prisotnost alkohola pri voznikih v cestnem prometu;