Današnja oddaja UTRIP ORMOŽA je 901. Kar pomeni, da je jubilejna – devetstota – bila prejšnji teden. In morda je to priložnost za nekaj statistike in predstavitev nekaterih sedanjih in nekdanjih sodelavcev. Prispevek prinaša spomine na začetke Ormoške televizije in razmišljanja današnjih sodelavcev ter pionirja Danila Ivanuša:

2.Minuli teden je razveselila vest, da je ormoški hotel prodan. To je na zadnji, 11-ti seji potrdil tudi župan Danijel Vrbnjak. Med vprašanji, pobudami in predlogi svetnikov, ki jih je svetnik dr. Kolmanič zastavil županu, pa je bilo tudi vprašanje, kaj se je zgodilo z investitorjem, ki bi v Ormožu zagotovil čez 200 novih delovnih mest. Odgovorila sta mu župan Danijel Vrbnjak in občinski ter državni svetnik Branko Šumenjak:

3. Člani Čebelarskega društva Ormož so se minulo soboto sestali na 27.rednem občnem zboru. Razen običajnih točk, na dnevnem redu občnega zbora so zaslužnim podelili tudi Značke zvestobe, odlikovanja in dve Listini čebelarskega veterana. Razne predsednika

4. Kurentov skok, ki se zgodi na svečnico ob polnoči, naznanja začetek obdobja (do pepelnice), v katerem lahko kurenti oblečejo svojo opravo in se pojavijo v javnosti ter odganjajo temo, zimo in zlo. Ormoški kurenti so s svojim pohodom začeli v ponedeljek, dan po pepelnici:

5. Pred kratkim so v Podgorcih imeli še eno zanimivo prireditev, ki jo naslavljajo Jazz in vino. Gotovo, da nihče od udeležencev večera ni ostal ravnodušen….. malo zaradi odlične glasbe, malo pa najbrž tudi zaradi vina….

6. Tudi športnih novic v vseh 900 oddajah ni zmanjkalo. V današnji oddaji poročamo z rokometne tekme med Jerzualem Ormožem in novomeško Krko.

Vabljeni k ogledu oddaje nocoj ob 20.uri. Ponovitve bodo jutri ob 10.in 16.uri ter v soboto ob 18.uri in v nedeljo ob 11.in 18.uri.