Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v času od 7:00 ure, dne 27. 2. 2013, do 7:00 ure dne 28. 2. 2013, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

SREDA 27. 2. 2013

Ob 12.00 uri so obravnavali dogodek in sicer je voznik osebnega avtomobila v Središču ob Dravi zapeljal v udarno jamo in si poškodoval vozilo.

Ob 18.29 uri so v Sodincih obravnavali prometno nesrečo in sicer je voznik os. avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 18.55 uri so na Lunovcu obravnavali prometno nesrečo in sicer je voznik os. avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 19.30 uri so v Ormožu obravnavali prometno nesrečo II. kategorije do katere je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Ob 20.55 uri so opravili intervencijo v Ormožu in sicer je stanovalce bloka motila glasna glasba v enem izmed stanovanj. Po opravljenem razgovoru z lastnico stanovanja ji je bilo izrečeno opozorilo.

Ob 21.10 uri so izven naselja Hermanci obravnavali prometno nesrečo in sicer je voznik os. avtomobila trčil v zajca in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Ob 21.10 uri so v Središču ob Dravi prijeli štiri tujce, ki so državno mejo prestopili izven mejnega prehoda. Po končanem postopku bodo osebe vrnjene hrvaškim varnostnim organom.

Ob 22.27 uri so izven naselja Hum obravnavali prometno nesrečo in sicer je voznik os. avtomobila trčil v zajca in si poškodoval vozilo. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 28. 2. 2013:

Od 20.2 do 28.2 .2013 bodo ormoški policisti izvajali poostrene aktivnosti » varnost na nivojskih prehodih ceste in železniške proge«.
V popoldanskem času bomo izvajali meritve hitrosti z radarjem.
PRIPRAVILA:
Jožef Magdič, policist I
in
Edvard Cvetko, komadir, višji policijski inšpektorII