Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7:00 ure 8. 7. 2013 do 7:00 ure 9. 7. 2013 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 8. 7. 2013:

Ob 09.35 uri so prejeli obvestilo o vlomu v stanovanjsko hišo. Na kraju so policisti ugotovili, da ne gre za vlom.

Ob 10.10 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije na glavni cesti I. reda štev. 2 izven naselja Cvetkovci. Policisti so na kraju odstopili od ogleda , saj je šlo za prometno nesrečo s minimalno materialno škodo.

Ob 11.30 uri se je na policijski postaji oglasila občanka in prijavila nadlegovanje s strani bivšega partnerja. Kršitelju bo po dodatnih zbiranjih obvestil izdan plačilni nalog.

Ob 12.00 uri so opravili asistenco v Psihiatrični bolnišnici in sicer smo zdravstvenemu osebju nudili pomoč pri obvladovanju bolnika

Ob 15.10 uri je policistom občan naznanil kaznivo dejanje goljufije, po dodatnem zbiranju obvestil bo zoper osumljenca podana kazenska ovadba.

Ob 15. 20 uri nas je občanka obvestila, da je v bližini zdravstvenega doma v Ormožu izgubila mobilni telefon vijolične barve, znamke Samsung in naproša, da se v primeru najdbe le ta prinese na policijsko postajo, od koder jo bomo obvestili o najdbi.

Ob 17.20 uri so opravili ogled prometne nesreče v Hermancih, kjer je voznica osebnega avtomobila zardi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljala na betonski jašek in si poškodovala vozilo. Izdan ji je bil plačilni nalog.

Napoved aktivnosti za torek dne 9. 7. 2013:

Ob rednem delu bomo opravljali kontrolo prometa, poudarek bo predvsem na kontroli psihofizičnega stanja voznikov.
PRIPRAVILA:
Gregor Bezjak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir, višji policijski inšpektor II