Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7:00 ure 13. 8. 2012 do 7:00 ure 14. 8. 2012 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 13. 8. 2012:

Ob 12:00 uri so v obravnavali prijavo kaznivega dejanja Nasilje v družini. Med zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je dne 12.8. doma oče pretepel hčerko, katera je pri tem zadobila lahke telesne poškodbe in je danes iskala zdravniško pomoč v Zdravstvenem domu Ormož od koder je bila napotena na pregled v Splošno bolnico Ptuj. Po posvetu z dežurnim preiskovalnim sodnikom in državnim tožilcem ter vseh zbranih obvestil bodo policisti zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo Ptuj.

Ob 12.30 uri so v obravnavali prijavo kaznivega dejanja Kršitev temeljnih pravic delavcev. Med zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da delodajalec ni poravnal vseh obveznosti do delavca s katerim je prekinil delovno razmerje. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo Ptuj.

Ob 14:50 uri so opravili intervencijo v zasebnem prostoru v naselju Jastrebci kjer bi naj moški grozil s pretepom bivši partnerki. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je med bivšima partnerjema prišlo do spora zaradi osebnih zadev, danes. Dogodek zaključen z uradnim zaznamkom.

Napoved aktivnosti za torek dne 14. 8. 2012
Med 06.00 in 13.00 uro bomo opravljali meritve hitrosti z stacionarnim radarjem Multanova

PRIPRAVILA:
Franc Lesjak, policist I
in Janko Zadravec, pomočnik komandirja, policijski inšpektor I