Kronologija pomembnejših dogodkov na območju Policijske postaje Ormož v minulem dnevu:

Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7:00 ure 14. 5. 2012 do 7:00 ure 15. 5. 2012 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 14. 5. 2012

Ob 10.45 uri so na Policijsko postajo sprejeli prijavo v zvezi s tatvino računalnika, monitorja in printerja na škodo Slovenskih Železnic. Po sprejeti prijavi so pristopili k zbiranju obvestil in preverjanju okoliščin. Računalnik in vso pripadajočo opremo so storilcu zasegli in jo vrnili oškodovancu. Zoper storilca bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Ob 14.30 uri so sprejeli predlog za pregon dveh kaznivih dejanj omogočanja uživanja prepovedanih drog. Po zbranih obvestilih, bodo zoper znanega storilca podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Ob 20.20 uri so na regionalni cesti izven naselja Mihalovci opravili ogled kraja prometne nesreče z materialno škodo, pri kateri je voznica osebnega avtomobila trčila v srno.

Ob 20.50 uri so podobno prometno nesrečo obravnavali na regionalni cesti izven naselja Ivanjkovci, kjer je prav tako voznica osebnega avtomobila povozila srno.

Napoved aktivnosti za torek dne 15. 5. 2012
ob rednem delu bodo opravljali kontrolo prometa

Pripravila:
Mitja Tramšek
policist I
in
Edvard Cvetko
komadir
višji policijski inšpektor II