Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog v času od 7:00 ure, dne 12. 11. 2013 do 7:00 ure dne 13. 11. 2013, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 12. 11. 2013:

Ob 13:45 uri je na Policijsko postajo prišel občan in prinesel več predmetov, kateri so bili najdeni v šotoru na Hardeku po javni prireditvi. Najditelj je prinesel jakno KILIMANJARO modre barve v kateri je bilo 7 EUR (bankovec 5 EUR in kovanec 2 EUR) mobilni telefon Samsung z vstavljeno SIM kartico operaterja Mobitel; jopico modre barve in belo jakno z kapuco. V kolikor kdo pogreša kaj od navedenega se naj oglasi na Policijski postaji Ormož, kjer se predmeti nahajajo.

Ob 02.43 smo v Savcih začasno odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega avtomobila, kateri je vozil vozilo pod vplivom alkohola.

Napoved aktivnosti za sredo dne 13. 11. 2013:

Ob rednem delu bodo policisti opravljali v cestnem prometu meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti.
Vse občane ponovno obveščamo, da je zaradi del na stavbi v Vrazovi ulici v Ormožu izvedena delna zapora Ptujske ceste v Ormožu. Udeležence v prometu opozarjamo, da upoštevajo postavljeno prometno signalizacijo v zvezi preusmeritve prometa.

Policisti policijske postaje Ormož, vam želimo prijeten in varen dan.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak,