SREDA 1. 8. 2018:
Ob 8.15 smo na mejnem prehodu Središče ob Dravi hrvaškim varnostnim organom izročili 4 tujce, katere smo v preteklih dneh prijeli pri ilegalnem vstopu v našo državo.

Ob 11.46 smo bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom v kraju Dobrava. Neznani voznik je pri srečevanju oplazil vozilo prijavitelja, državljana Poljske in s kraja odpeljal. Policisti nadaljujemo z iskanjem neznanega vozila in voznika.

Ob 2:50 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na glavni cesti izven naselja Osluševci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

ČETRTEK 2. 8. 2018:

Ob 12.00 uri smo sprejeli predlog za pregon KD izsiljevanja in poslovne goljufije. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, sledi kazenska ovadba na pristojno OS.

Ob 17.50 smo bili obveščeni o poškodovanem parkiranem osebnem avtomobilu v Svetem Tomažu. Opravljen je bil ogled, ko bo izsleden neznani voznik, kateri je trčil v parkirano vozilo, bomo zoper le tega ustrezno ukrepali.


Napoved aktivnosti za petek in preko vikenda:

Od 1.8.2018 do 31.8.2018 poteka poostren nadzor cestnega prometa s poudarkom na enosledna motorna vozila,

ob rednem delu bomo izvajali nadzor prometa in ugotavljali hujše cestno prometne kršitve.

PRIPRAVILI policisti PP ORMOŽ