Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure, dne 31. 3. 2015, do 7. ure dne 1. 4. 2015, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

TOREK 31. 3. 2015:

Ob 9.45 smo v Miklavžu pri Ormožu na podlagi odredbe o privedbi sodišča Maribor prijeli moškega in ga odpeljali na zaslišanje na sodišče v Maribor.

Ob 9.59 smo bili napoteni na prometno nesrečo v Dobravo. Nastala je minimalna materialna škoda.

Ob 13.10 smo v Frankovcih obravnavali dogodek. Neznani voznik neznanega vozila je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal.

Ob 13.39 smo šli na kraj delovne nesreče v Vodrance. Pri podiranju dreves v gozdu je na enega od delavcev padlo deblo in ga poškodovalo. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v SB Ptuj.

Ob 18.31 smo bili obveščeni o kršitvi v naselju Kajžar, kjer je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je prišlo do verbalnega spora med dvema udeležencema, kršitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil ZJRM-1.

Ob 22.40 uri so v naselju Hajndl policisti imeli v postopku osebo, za katero se je v postopku izkazalo, da poseduje prepovedane substance oz. snovi, kateri so mu bili proti zapisniku zaseženi, po opravljenih analizah sledi ustrezen ukrep.

Napoved aktivnosti za sredo, dne 1. 4. 2015:

– ob rednem delu bodo policisti opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti.

PRIPRAVILA:
Jože Čuš, policist I
in Edvard Cvetko, komandir