TOREK 14. 4. 2015:

Ob 08:45 smo bili s strani ZD Ormož obveščeni, da pri njih išče zdravniško pomoč občanka. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je tekom jutra bila udeležena v prometni nesreči v naselju Gorišnica, obveščena sosednja enota, katera bo opravila ogled kraja prometne nesreče in zadevo ustrezno zaključila.

Ob 01.10 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek na lokalni cesti Savci – Rucmanci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila trčila v zajca in si poškodovala vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

SREDA 15. 4. 2015

Ob 07.30 smo obveščeni o vlomu v kontejnerje na delovišču v Mihovcih pri Veliki Nedelji. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec preko noči vlomil v kontejnerje, ter iz njega odtujil različno orodje. Evidentirano je bilo kaznivo dejanje, sledi nadaljnje zbiranje obvestil.

Ob 07:31 uri smo bili obveščeni s strani občana naselja Žerovinec, o nesoglasju z delavci ŽP na gradbišču Žerovinci. Na kraju je patrulja z zbiranjem obvestil ugotovila, da so delavci odstranili navoženo zemljo last občana, v danem primeru gre za nesporazum ter bodo zadevo tekom dneva uredili.

Ob 21.55 uri smo v naselju Vičanci obravnavali prometno nesrečo, kot dogodek, kjer je voznik osebnega vozila trčil v srno.

Napoved aktivnosti za četrtek dne 16. 4. 2015:

– Med 06:00in 18:00 uro bodo policisti opravljali meritve hitrosti v t.i. “maratonu hitrosti”.

Pripravili policisti PP ORMOŽ