Naslovna fotografija: Božiček je obiskal tudi zbrane člane društva Sožitje (Foto: Karolina Putarek)

Najprej bomo predstavili Podravsko-ptujsko-ormoško regionalno destinacijsko organizacijo. Zraven smo bili na forumu, ki je služil predstavitvi organizacije, predstavitvi aktivnosti in predvsem predstavitvi načrtov za prihodnost.
Nato bomo poročali s tiskovne konference podjetja Teleing, ki je eden izmed ponudnikov sodobnih telekomunikacijskih storitev v omrežjih kabelske televizije na področju Podravja in Pomurja. Poslovno leto zaključujejo uspešno, so povedali na tiskovni konferenci, kjer pa so Zvezi prijateljev mladine Slovenije izročili tudi bon za 3000 eurov.
December prinaša številna društvena predpraznična srečanja oziroma družabne zaključke. Zraven smo bili na predprazničnem srečanju društva SOŽITJE, pa tudi na prednovoletnem srečanju, ki ga je za vodstvene delavce v občini pripravil župan Alojz Sok.
Mladinski center Ormož je pred grajsko pristavo organiziral 1.menjalni BAZAR. Bazar je sicer potekal v okviru Božičnega sejma, ki na pobudo Podravsko Ptujsko-Ormoške regionalne destinacijske organizacije poteka cel teden; tudi tja smo šli pogledat in bili zraven na božično-novoletnem bazarju z bogatim kulturnim programom, ki so ga pripravili v telovadnici OŠ ORMOŽ in številnim obiskovalcem pričarali prijetno predpraznično vzdušje:
Tudi OŠ Velika Nedelja je v minulih dneh delovala v pripravah na svoj predpraznični koncert. Med pripravami so bile tudi ustvarjalne delavnice; boste lahko videli, v nadaljevanju pa utrinke z 2.jesenskega koncerta, ki so ga na OŠ Velika Nedelja poimenovali „Novoletni vrtiljak želja“.
Harmonikarska skupina Glasbene šole Ormož pa je pod vodstvom Darinke Vidovič letos pripravila že 5.Božični koncert. Še eden v nizu uspešnih koncertov ormoških harmonikarjev, boste izvedeli v oddaji, med drugim. Tudi nekaj športnih dogodkov smo zabeležili,
kljub predprazničnemu vzdušju se je v minulih dneh namreč tudi na športnem področju kar nekaj dogajalo.

Vabljeni k ogledu oddaje. Med zanimivostmi iz uredištva pa vas naj obvestimo, da bomo v soboto, 24.decembra ( božični večer) iz cerkve v Svetem Tomažu v “živo” prenašali polnočnico in vsa dogajanja okrog nje. Začetek prenosa bo ob 23.15.

Oddaja UTRIP ORMOŽA bo na programu KTV Ormož
danes, v četrte ob 21.00 uri, v petek ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto in nedeljo ob 18.00 uri.
V nedeljo ob 13.45 bo na ogled tudi na programu TELE M,
vidna pa je tudi na tej spletni strani.