OBVESTILO ZA JAVNOST:

Tudi policisti zbiramo za Anino zvezdico!

Policija se tudi letos pridružuje humanitarni akciji Anina zvezdica, ki bo v policiji potekala od 1. do 14. decembra 2014. Zbirali bomo hrano z daljšim rokom uporabe in tako poskušali pomagati družinam v stiski. Pomagajte tudi vi in polepšajte veseli december tistim, ki so prikrajšani za praznične radosti!

Zbirali bomo hrano z daljšim rokom uporabe

V okviru akcije bomo zbirali hrano z daljšim rokom uporabe. Prinesete lahko paštete in drugo konzervirano hrano, moko, sladkor, olje, kis, testenine, riž, trajno mleko, marmelade, med, namaze, omake, kosmiče, kakav, čaj, kavo, sol in druge začimbe, sokove idr. Ker so pred nami prazniki, so zaželene tudi sladkarije, ki bodo osrečile marsikaterega otroka.
 
Če želite pomagati, lahko hrano prinesete na policijske postaje po vsej Sloveniji

Tudi letos bomo v času akcije, med 1. in 14. decembrom, omogočili občanom, da na policijske postaje prinesejo hrano, ki jo želijo darovati za družine v stiski.

Vabimo vas, da se nam pridružite v dobrodelni akciji in po svojih zmožnostih darujete hrano z daljšim rokom uporabe. Prepričani smo, da bo akcija tudi tokrat zaživela in da bomo s prehrambenimi paketi družinam in posameznikom vsaj nekoliko olajšali skrajno revščino, v kateri so se znašli. 

Več o Anini zvezdici najdete na www.aninazvezdica.si