Naslovna fotografija: Med udeleženci ustvarjalnih delavnic, ki sta jih organizirala Mladinski center Ormož in KOŠ je bila tudi Nena (Foto:Karolina Putarek)

Oddajo bomo začeli s poročilo z 10.seje Občinskega sveta Ormož.
V nadaljevanju se odpravljamo v občino Sveti Tomaž., kjer so v sodelovanju z Ljudsko univerzo Ormož in Območnim združenjem veteranov vojne za Slovenijo Ormož pripravili razgovor o dogodkih na Balkanu. Tudi nekaj veselih prazničnih dogodkov smo zabeležili. Pred kratkim so enega izmed takšnih doživeli na OŠ Stanka Vraza. Namreč šolarjem so na vrata potrkali pripadniki Slovenke vojske, in jih – enostavo – obdarili.
Klub ormoških študentov in Mladinski center Ormož sta organizirala praznično delavnico za otroke in mlade. Kljub sobotnemu dopoldnevu je v prostorih Mladinskega centra bilo živahno, boste lahko videli v nadaljevanju oddaje; pa potem še kako so na osnovni šoli Stanka Vraza so poskrbeli za praznično okrašene bivalne prostore.
V okviru predstav iz gledališkega abonmaja je v soboto v ormoškem domu kulture nastopil TADEJ TOŠ – žlahtni stand up komedijant in dramski igralec iz Kicarja.
Vsi, ki jim je bilo dano, da so bili zraven, bodo zlahka potrdili, da je to bil dogodek, ki ga je bilo tudi vredno zabeležiti.
Med športnimi dogodki smo obiskali rokometno tekmo 14.kroga med Jeruzalemom in Trimom, kjer so ormoški vinarji ob obilici sreče dosegli svojo prvo domačo zmago. Prav tako smo z Jeruzalemčki obiskali četrtfinalno tekmo POKALA Slovenije v Ribnici.
Vabljeni k ogledu oddaje danes (četrtek) ob 21.00 uri,
v petek ob 10.00 in 16.00 uri ter v soboto in nedeljo ob 18.00 uri
ter na programu TELE M v nedeljo ob 13.45.
Oddajo pa si lahko ogledate tudi na tej spletni strani (klikni na “utrip ormoza”.)