Policisti policijske postaje Ormož smo ob opravljanju rednih nalog, v času od 7. ure dne 3. 2. 2016, do 7. ure dne 4. 2. 2016, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

SREDA 3. 2. 2016

Ob 7:20 uri smo bili na kraju prometne nesreče II. kategorije na lokalni cesti v naselju Kog. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani/smeri vožnje trčil v drugo vozilo. Povzročitelj in njegov sopotnik sta v prometni nesreči zadobila telesne poškodbe ter bila z reševalnim vozilom odpeljana v SB Ptuj, kjer je bilo ugotovljeno, da sta dobila lažje poškodbe. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 17:03 uri smo intervenirali v naselju Loperšice. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo so spora in prepira med dvema osebama. Na kraju je kršitelju bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakon o varstvu javnega reda in miru.

Ob 06.30 smo na podlagi odredbe sodišča prijeli moškega in ga odpeljali na zaslišanje na sodišče.

Napoved aktivnosti za četrtek, dne 4. 2. 2016:
– Opravljali bomo naloge javne varnosti, prav pa tako bomo ob opravljanju rednih del in nalog opravljali tudi nadzor cestnega prometa.

PRIPRAVILA:
Mitja Novak, policist I
in Edvard Cvetko, komandir