Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7.00 ure dne 8. 7. 2019, do 7.00 ure dne 9. 7. 2019 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 9. 7. 2019

Ob 12:30 uri smo izven naselja Središče ob Dravi prijeli tri državljane Alžirije. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da so pred tem prestopili državno mejo na izven zato določenem mestu. Privedeni so bili na policijsko postajo kjer je bil opravljen postopek ter bodo izročeni hrvaškim varnostnim organom.

Ob 16:40 uri smo izven naselja Središče ob Dravi v bližini držane meje prijeli dva državljana Alžirije. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da sta pred tem prestopila državno mejo na izven zato določenem mestu. Privedena sta bila na policijsko postajo kjer je bil opravljen postopek ter bosta izročena hrvaškim varnostnim organom.

Ob 16:53 uri smo v naselju Središče ob Dravi prijeli državljana Sirije. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je pred tem prestopil državno mejo na izven zato določenem mestu. Priveden je bil na policijsko postajo kjer je bil opravljen postopek ter bo izročen hrvaškim varnostnim organom.

Ob 23:50 uri smo bili na kraju prometne nesreče I. kategorije dogodek, na lokalni cesti izven naselja Rucmanci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila trčil v zajca in si poškodoval vozilo. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda.

Napoved aktivnosti za torek dne 9. 7. 2019:

– opravljali bomo naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnji pod vplivom alkohola).

PRIPRAVILA:
Mitja Tramšek, višji policist I
in Edvard Cvetko, komandir