Na veselje ljubiteljev domačih gledališč, KŠD Dobrava pripravlja novo komedijo. Obiskali smo jih na eni izmed zadnjih vaj pred premiero.


KŠD Dobrava pripravlja novo gledališko predstavo, komedijo avtorja Kena Ludwiga TI NORI TENORJI. Zvedniški tenorist tik pred predstavo omedli – in na prigovarjanje direktorice operne hiše, se vanj preobleče kar njen pomočnik…, je osnova zgodbe, ki daje slutiti, da bo dogajanje na odru prineslo veliko smešnih situacij. Aleksandra Kociper, ki se letos v vlogi režiserke preizkuša PRVIČ, natančno vsebino pušča kot presenečenje, doda le, da gre za komedijo zmešnjav, kar vedno prinese veliko smeha in odlične zabave.
Razen režiserke Aleksandre Kociper v predstavi sodeluje še osem igralcev in seveda vrsta sodelavcev. Kot igralci bodo nastopili: Kristijan Dogša, Mojca Bauman Kralj, Mateja Kovačič, Rajko Košič, Viktorija Fric, Tamara Kosi, Manica Hartman in Franc Štrman. Franc Štrman je pripravil tudi sceno, za glasbeno opremo in luči skrbi Dalibor Šoštarič, za šepetanje – šepetalki Štefka Šoštarič in Marta Žnidarič, vsi skupaj pa za kostume in masko, ter (seveda) VSE ostalo, kar je potrebno za izvedbo ene gledališke predstave.
Premiera komedije TI NORI TENORJI v izvedbi gledališke sekcije KŠD DOBRAVA bo v petek, 18. oktobra ob 19.uri. Ponovitev predstave bo takoj naslednji dan, v soboto, 19. oktobra, prav tako ob 19. uri v DOMU KULTURE v ORMOŽU.

VEČ v oddaji UTRIP ORMOŽA, 10. oktobra 2019 ob 20.uri.